۱۳۹۲ آذر ۱۱, دوشنبه

آری مسعود رجوی این است ( بخش پنجم )

 


از يادداشتهاي خانم زری اصفهانی
 
در بخش های قبل از دین مجاهدین صحبت کردم . بدرستی آنچه را که مجاهدین به عنوان یک خط مذهبی توحیدی از کتب و مذاهب تاریخی کشف کردند و آنرا سرلوحه مبارزات اجتماعی و سیاسی خود قرار دادند یک دین جدید است . هرچند درتاریخ مبارزات سیاسی ایران از همان زمان علویان ببعد ،  مذهب تشیع بدلیل داشتن تاریخ سرشار از مبارزه و فداکاری رهنمود ی برای  توده های بپاخاسته و ضد ظلم بوده است که بطور خاص   جنبش کربلا و قیام  امام حسین،بر علیه قدرت حاکم را سرلوحه خود قرار داده و این خط سرخ درطول تاریخ ایران کشیده شده است . اما آنچه که مجاهدین  به عنوان ایدئولوژی و تئوری راهنمای مبارزه خلق های مسلمان ایران و خاورمیانه برعلیه ستم طبقاتی و سیاسی تدوین نمودند بویژه به مساله استثمار بطور بنیانی پرداخته و  آن را بصورتی علمی تبیین کرد ه اند. و با استناد به آیات روشنی از قرآن ،سرمایه داری و استثمار را به هرشکلی مردود اعلام کردند و اساس مبارزه خود را بر مبنای مبارزه طبقاتی و ضد استثماری گذاشتند
درکتاب های قدیمی مجاهدین از جمله اقتصاد به زبان ساده  با استفاده از ترم های علم اقتصاد نوین ، تعریف های جدیدی از مسایل اقتصادی مطرح شده درقرآن و نهج البلاغه را تبیین کردند . ربا که معنای سود سرمایه است درقرآن ممنوع اعلام شده است
در سوره بقره مى خوانيم:
(يا ايها الذين آمنوا اتقوا الله و ذروا ما بقى من الربا ان كنتم مؤمنين. فإن لم تفعلوا فأذنوا بحرب من الله و رسوله.و ان تبتم فلكم رؤوس أموالكم لا تظلمون و لا تظلمون.)1
اى گروندگان به خدا, دربرابر خدا وند تقوی پیشه کنید ، و آنچه از ربا در دست شما مانده , بگذاريد و بگذريد, اگر ايمان آورده ايد.
پس اگر باز نأيستيد از ربا خوارى, پس به جنگ با خدا و رسول او برخاسته ايد, و اگر توبه كنيد و باز گذاريد آن را, سرمايه شما از آن خودتان است. نه شما ستم كار باشيد و نه ستم كش.
""اگر به ربا خواری ادامه دهید به جنگ با خدا و پیامبرش برخاسته اید ""
حال ببینیم که ربا چیست ؟!
ربا سود سرمایه است . به همین روشنی . سرمایه ایست که بدون هیچ تغییری درآن برای صاحبش سود بیار می آورد . این سود حرام است
دربحث های اقتصاد نوین ، سودی که کارگر برای سرمایه دار درست میکند ، ارزش اضافی نام دارد . ماده خام را کارگر با افزودن انرژی و کار خود به وسیله ای درخور استفاده بدل میکند . آنچه از ماده خام درست شده است درحقیقت نتیجه کارکارگر است . این را ارزش اضافی مینامند که کارگر به ماده اولیه اضافه کرده است .و معادل سلامتی و زندگی و وقت و حیات کارگراست .ولی درجهان سرمایه داری . این ارزش اضافی به سرمایه دار میرسد نه به کارگر . کارگر درحقیقت ، برده ایست که دراستخدام کارفرما و سرمایه دار درآمده است .چگونه است که وقتی کارخانه ای شروع به کار میکند ، سرمایه چندانی درآن نیست اما به مرور زمان ، سرمایه افزوده تر میشود و یک کارگاه میشود دو کارگاه و اگر سرمایه اولیه درآن ده هزاردلار بوده است بعد از مدت کوتاهی میشود 50 هزاردلار و همینطور افزوده تر میشود تا مولتی میلیون و میلیارد و ..افزایش سرمایه را چه کسی ایجاد کرده است ؟ سرمایه دارساعات مشخصی کارکرده است  . حتی اگر روزی ده ساعت کارمیکرده است .درکنارش چند کارگر هم به همین میزان کارکرده اند . چطور میشود که سرمایه دار بعد از یکی دو سال میلیونر میشود و کارگر همان کارگر است با همان میزان دستمزد . افزایشی که برسرمایه ایجاد شده است ارزش اضافی است که کار کارگران به آن افزوده اند یعنی این نتیجه دسترنج کارگر است که درجیب سرمایه دار ریخته است . سرمایه اولیه بدون زحمت و کار سرمایه دار چند برابر شده است  . این میشود همان ربا . یعنی سود ی که از سرمایه یک فرد  بدون کار  او ساخته میشود .
سرمایه دارانی که با کار کارگران فربه میشوند و تبدیل به مولتی میلیونر میشوند ، همان کسانی هستند که با خدا و پیامبرش به جنگ برخاسته اند . نتیجه گیری روشن این آیه این است که خداوپیامبرش درکنار کارگران و علیه استثمار اند .
بنابراین با تفسیر و تبیین این آیات ،  دیگراسدالله  عسگر اولادی مسلما ن !نمیتواند بگوید که" هم مسلمان است و هم افتخار میکند که مولتی میلیونر است و میلیونر "شدن مسلمانان باعث افتخار جامعه .های اسلامی است !
بنابرآیه فوق بطور صریح قرآن میگوید که اسدالله لاجوردی درجنگ با خدا و پیامیر اوست !
از سایت تجارت نیوز : ( اسدالله عسگر اولادی، رئیس اتاق بازرگانی مشترک ایران و چین است و وضعیت واردات ایران از چین هم معلوم است.
وی از یکی از روزنامه‌های کثیرالانتشار گله کرده بود که چرا از او با عنوان «حاجی ترانسفر» نام برده‌اند. عسگراولادی اهل تهران است و چه کسی است که او را نشناسد.
براساس روایتی معتبر و مستند پیرمرد خوش‌قلب در جریان نگرانی بخش خصوصی از واگذاری نمایشگاه بین‌المللی تهران با آن وسعت در آن نقطه اعیان‌نشین تهران در جمع هیات نمایندگان اتاق چنین گفته بود: «جناب رئیس (آل اسحاق) اگر اجازه می‌دهید، بنده به عنوان یک کاسب جزء همین حالا چک خرید نمایشگاه را بکشم.»
از اعضای به نام مؤتلفه، رئیس اتاق مشترک ایران و چین، دارنده شرکت بزرگ «حساس» که در عرصه صادرات خشکبار و به خصوص پسته ایران در سطح جهان صاحب نام است. تابستان سال گذشته هم گفته شد دو بانک چینی را خریده، البته بعدا متذکر شد که کل بانکها را نخریده، بلکه سهام آنها را خریداری کرده است. چندین سال قبل، مجله آمریکایی فوربس که یک نشریه معتبر اقتصادی و مالی است و همواره وضع مالی شرکتهای بزرگ و افراد ثروتمند جهان را دنبال و در باره آنها گزارش تهیه می‌کند دارایی‌های او را به تخمین یکی از بانکداران ایرانی چهارصد میلیون دلار برآورد کرده بود. والبته فراموش نباید کرد که در یکی از همایشهای صادراتی، یک نفر گفت آقای .عسگراولادی ۱۳۰میلیون صادرات دارد که او تکذیب کرد وگفت: «به ۱۰۰میلیون !!دلار نمیرسد)