۱۳۹۴ اسفند ۹, یکشنبه

دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران 8/12/94

Javdanehha  جاودانه ها  28.02.2016



جلسه در آستانه روز جهاني زن در پاريس:

مريم رجوي: با مشارکت فعال و برابر زنان در رهبري سياسي، 


اين قرن را به عصر رهايي زنان 


تبديل کنيم


انتخابات ملايان رقابتي بود ميان مسئولان كنوني و قبلي 


شکنجه و اعدام و صدور تروريسم

دبيرخانه شوراي ملي مقاومت ايران 8/12/94

« روزشنبه ۸ اسفند (۲۷فوريه) درآستانه روز جهاني زن، جلسه بزرگي زيرعنوان «تعهد براي برابري، زنان متحد عليه بنيادگرايي» در حضور مريم رجوي، رئيس جمهور برگزيده مقاومت ايران وشماري از شخصيتهاي سياسي، روشنفکران، شخصيتهاي برجسته و فعالان جنبش‌ برابري از 26 كشور از چهار قاره برگزار شد.



خانم رجوي در سخنراني خود در باره نمايش انتخابات رژيم آخوندي گفت آنچه ديروز برگزار شد انتخابات براي تعيين نمايندگان مردم نبود، اين انتخابات رقابتي بود ميان مسئولان كنوني و قبلي شكنجه و اعدام و صدور تروريسم. چيزي كه افسانه اعتدال وميانه روي در اين رژيم را باطل مي كند. به همين خاطر اين نمايش با انزجار و نفرت اكثريت مردم ايران و به خصوص جوانان مواجه شد. با اين انتخابات، خامنه‌اي مي‌خواهد رژيمش را هرچه بيشتر بر جنگ در سوريه و سرکوب و زن‌ستيزي در ايران متمرکز سازد. اما اين آغاز دوران بيسابقه يي از شکنندگي و فرسايش ولايت فقيه است که از عواقب آن جان به در نخواهد برد. وي افزود: حجاب اجباري، اهرم سرکوب فراگير و دائمي زنان است. تنها در يک سال سه ميليون و ۶۰۰ هزار زن به بهانه «بدحجابي» در خيابان‌ها مورد بازرسي و بازجويي خياباني قرار گرفته و 18 هزار تن به دادگاه کشيده شده اند. رواج خشونت و تجاوز عليه زنان و رواج گسترده اعتياد و تيره روزي زنان نيز از نتايج شرعيات پرفساد آخوندها است. در ايران تحت حاكميت آخوندها چند همسري و و رفتار ضدبشري نسبت به زنان و دختربچه‌ها، سوءاستفاده جنسي از اطفال و دختربچه هاي کم‌تر از 9ساله بر زنان تحميل ميشود. ولايت فقيه که يک انحصارطلبي جنون‌آساست، با تمام قوا رودر روي حق برابري زنان ايستاده است. مريم رجوي گفت: آنها ايران را به زندان بزرگ زنان تبديل کرده اند. رجوي تصريح کرد: هرچه بر اساس اجبار باشد و انتخاب آزادانه مردم را انکار کند و هرچه حقوق برابر زنان رانفي کند. نه اسلام که ضداسلام است. ما انکار حقوق زنان را چه در لباس مذهب، چه در هر لباس ديگري تحمل نمي کنيم. در برابر افراطي‌گري و ارتجاع و دين‌فروشي، ما از اسلام دموکراتيک دفاع مي‌کنيم. ما برآنيم که با تحقق برابري و به‌ويژه با مشارکت فعال و برابر زنان در رهبري سياسي، اين قرن را به‌ نام زنان، به عصر رهايي زنان تبديل کنيم. برنامه ما براي ايران فردا برقراري يك دموكراسي براساس آزادي، برابري و جدايي دين ازدولت ولغو حكم اعدام است. برابري درآزاديها و حقوق اساسي برابري در مقابل قانون، برابري اقتصادي، برابري درخانواده و آزادي‌ِ‌ِ انتخاب پوشش و مشارکت فعال و برابر در رهبري سياسي.
خانم رجوي خطاب به زنان ايراني گفت شما و خواهران پيشتاز شما در ليبرتي مي توانيد و بايد ديکتاتوري ولايت فقيه و بنيادگرايي و گروههاي برآمده از آن با هر نام و نشان را از منطقه، جارو کنيد و آزادي را به ايران، صلح را به منطقه و امينت را به جهان بازگردانيد. شما شايستة آن هستيد که سرنوشت خود را در يک ايران بدون ولايت فقيه به‌دست بگيريد. زنان در مقاومت ايران براي آن مبارزه مي‌کنند که مردم ايران‌، به‌ويژه زنان، آزاد باشند و حق مداخله در سرنوشت خود را به‌دست آورند.
خانمها ليندا چاوز،‌ مدير روابط عمومي کاخ سفيد و کارشناس آمريکا در زيرکميته حقوق بشر ملل متحد، راما ياد، وزير سابق حقوق بشر فرانسه، اينگريد بتانکورد، کانديداي سابق رياست جمهوري در کلمبيا؛ ريتا زوسموت، رئيس سابق مجلس آلمان؛ رانجا کوماري، رئيس مرکز تحقيقات اجتماعي و پنجمين برنده جايزه لوتوس از هند، نغم غادري، نايب رئيس ائتلاف ملي سوريه؛ رشيدا مانجو، گزارشگر سابق ملل متحد در امر خشونت عليه زنان؛ ياکين آرتوک، گزارشگر سابق ملل متحد در امر خشونت عليه زنان؛ کريستين اوکران، روزنامه نگار و نويسنده فرانسوي و مجري مشهور تلويزيون؛ بئاتريس بسرا، عضو پارلمان اروپا از اسپانيا؛ استفانيا پتزوپانه، سناتور ايتاليايي؛ گري دوران نماينده سابق پارلمان اروپا از روماني، فتحيه بقالي به نمايندگي از هيات زنان قانونگزار از مراکش؛ نجيمه طاي طاي، وزير سابق آموزش و جوانان از مراکش؛ انيسه بومدين، بانوي اول الجزاير، حقوقدان و اسلام شناس؛ عزه هيکل، نويسنده مصري و استاد دانشگاه اكادمي عربي وابسته به اتحاديه عرب، و يکي از رهبران شوراي زنان قبايل عرب؛ ماجده النويشي، نايب رئيس ائتلاف نمايندگان زن عرب از مصر؛ دريتا اوديلي، معاون وزير سابق و رئيس اتاق ملي ميانجيگري (آلباني) ؛ ديانا كولي، نويسنده، خبرنگار و سياستمدار از آلباني؛ سويم آربانا، بنيانگذار سازمان مفيد براي زنان آلباني؛ هيات حقوقدانان شامل فاطوماتا ديارا (مالي)؛ كريستي بريملو، مشاور ملکه و رئيس کميته حقوق بشر کانون وکلاي انگلستان و ولز؛ سارا چندلر از انگلستان، رئيس کميسيون حقوق بشر فدراسيون انجمن وکلاي اروپا؛ ماريا کانديدا الميدا، معاون دادستان کل در ديوان عالي پرتغال؛ زينت ميرهاشمي، از اعضاي شوراي ملي مقاومت ايران و سردبير نشريه نبرد خلق؛ و صفورا سديدي از اعضاي شوراي مرکزي مجاهدين؛ و شماري از مسولان انجمنها و جوامع و جوانان حامي مقاومت ايران در ميان سخنرانان بودند. سروناز چيت ساز مسول کميسيون زنان شورا و زلال حبيبي از اعضاي شوراي مرکزي مجاهدين، همچنين خانم ليندا چاوز مديريت برنامه را به عهده داشتند.
خانمها نانسي پلوسي و بارونس بوترويد رييسان سابق كنگره آمريكا و مجلس عوام انگلستان، لورتا سانچز و جودي چو نمايندگان كنگره آمريكا، و فرانسوا اريتيه نويسنده و انسان شناس برجسته فرانسوي به اجلاس پيام دادند.
سخنرانان راههاي مقابله با افراطي گري اسلامي به مثابه چالش اصلي جهاني مورد بررسي قرار دادند و با اشاره به نمونه موفق مقاومت ايران در تحقق برابري و پيشتازي زنان در همه عرصه هاي مبارزه با بنيادگرايي به رهبري خانم رجوي تاکيد کردند. آنها تصريح کردند زنان که قربانيان اصلي بنيادگرايي هستند با همبستگي و اتحاد عمل مي توانند نقش كليدي و تعيين كننده يي در نبرد با اين پديده شوم که اکنون همه مرزهاي جغرافيايي و تمامي مرزهاي خشونت را درنورديده ايفا کنند
اجراي برنامه هايي درمورد درد و رنج مردم سوريه توسط يک کودک سوري، اعدام زنان جوان ايراني، مادران زندانيان سياسي و فاجعه اسيدپاشي بر صورت وبدن زنان جوان درايران ازديگر برنامه هاي اين اجلاس بزرگ بود. يک گروه از هنرمندان آلباني همچنين خانمها مرجان وگيسو شاکري، ازهنرمندان ارزنده مقاومت ايران و آيدا از خوانندگان جوان نيز دراين اجلاس بزرگ هنرنمايي کردند».