۱۳۹۴ اسفند ۲۱, جمعه

گرامیداشت ۸مارس-کنفرانس بین‌المللی درپاریس با حضور خانم مریم رجوی

Javdanehha   جاودانه ها 11.03.2016



گرامیداشت ۸مارس

کنفرانس بین‌المللی در پاریس با حضور خانم مریم رجوی رئیس‌جمهور برگزیده مقاومت


سيماي آزادي19/12/94:





« زینت میرهاشمی- عضو شورای ملی مقاومت ایران و سردبیر نشریه «نبرد خلق»


مرسی، مرسی، درود بر همه شما و هر چه گسترده‌تر و پرتوان تر باد این جنبش همبستگی. درود به همه زنان شجاع ایران‌زمین در دفاع از آزادی و برابری در برابر ارتجاع حاکم، مقاومت می‌کنند. به بیش از هزار زن مبارز و مجاهد در زندان لیبرتی و همچنین زنان آگاه، فعال و مبارز در زندانها و سیاهچالهای جمهوری اسلامی، ادای احترام می‌کنم و دستانشان را از دور می‌فشارم و می‌گویم ما هستیم و خواهیم بود و در توان خود نمی‌گذاریم حقوق شما زنان قربانی تجارت خون شود. از این موقعیت استفاده می‌کنم و ابراز تأسف خودم را از سفر مقامات زن اروپایی و آمریکایی که پیام دولتهایشان را یا کمپانیهاشان را برای رژیم ایران کادو می‌برند و حاضر به گذاشتن روسری و پوشش اجباری می‌شوند اعلام می‌کنم. تأثیر کار این زنان به‌معنای تن‌دادن به حجاب اجباری کمک به سرکوبگریهای بنیادگرایی اسلامی علیه زنان در ایران است. همچنین تن‌دادن مقامات زن اروپایی به حجاب اجباری در سفر به ایران قوانین ارتجاعی تبعیض‌آمیز و ضد زن را در کشور من تقویت می‌کند. زیرا رژیم ایران در توجیه نقض حقوق زنان و نیمه شمردن آنان در قانون اساسی، شرایط فرهنگی را مطرح کرده و برای همین کنوانسیونهای بین‌المللی رفع هر گونه تبعیض علیه زن را امضا نکرده و مهمتر این‌که برابری جنسیتی و این‌که حقوق زنان جزو حقوق‌بشر و نقض آن، نقض حقوق‌بشر است را قبول ندارد. پس هر مقامی، چه دولتی و چه غیردولتی در خارج از ایران تن به خواسته‌های رژیم دهد بر عدم برابری حقوق زنان در ایران صحه می‌گذارد. نکته دیگر که در این وقت کم می‌خواهم بگویم مواردی که داعش در مورد زنان به‌کار می‌برد. در ابعادی دیگر علیه زنان توسط رژیم بنیادگرای حاکم بر زنان در ایران اعمال شده است. شکنجه و تجاوز به زنان در زندان و رفتار با زنان زندانی سیاسی به‌عنوان غنائم جنگی و به ازدواج اجباری در آوردن آنها قبل از اعدام. همه اینها توسط پدرخوانده داعش یعنی جمهوری اسلامی و رژیم ولایت‌فقیه حاکم بر ایران انجام شده است. می‌خواهم این نتیجه را بگیرم که رژیم ولایت‌فقیه تهدیدی برای همه زنان است و اگر زنان غیرایرانی به این موضوع توجه اکید نداشته باشند، روزی خود با فاجعه بنیادگرایی اسلامی روبه‌رو خواهند شد. البته الآن هم به مقداری روبه‌رو هستند. من نظر شما را به گزارش عفو بین‌الملل که در چند روز پیش منتشر شد جلب می‌کنم. عفو بین‌الملل اعلام کرد که به‌رغم توافق هسته‌یی وضعیت حقوق‌بشر در ایران هم‌چنان ناگوار است. باید اضافه کنم که زندانهای رژیم ایران پر از جوانان، دانشجو، زنان، مادران و افراد مسن است. از فعالان مدنی تا کارگران و فعالان حقوق کودکان و حقوق زنان، نویسندگان و معلمان. در طی دوران روحانی هیچ تغییری در وضعیت حقوق زنان به وجود نیامده، که بسیار بدتر شده است. پس همه آنهایی که به ایران می‌روند برای این‌که بفهمند آیا روحانی تغییری داده است و یا رژیم ایران تغییری کرده است، لطفاً به زندانهای ایران سری بزنند. با مادران اعدام شدگان، با مادران و همسران و فرزندان محکوم به اعدام دیدار و صحبت کنند. البته بدون حضور مأموران رژیم. تا روزی که در قوانین ارتجاعی ایران تغییری حاصل نشود، تا وقتی سنگسار، قطع دست، کور کردن چشم و تبعیض جنسیتی، حجاب اجباری وجود دارد و تا زمانی که این چیزها وجود دارد پیکار برای رفع تبعیض جنسیتی و آزادی و برابری ادامه خواهد داشت. پس ما هستیم و صدای همه زنان سرکوب شده و در بند بنیادگرایی اسلامی را فریاد می‌زنیم. پیروز باشید.





زلال حبیبی از شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق ایران

-بیش از 120هزار نفر جان خود را فدای آرمان آزادی ایران کردند. اما نسل بعدی، مشعل آنها را به‌دست گرفته و این راه را ادامه می‌دهد. سخنران بعدی ما نماینده‌یی از همین نسل است. نسلی که انقلاب را ندید، اما همان مشعل را حمل می‌کند. صدرالدین سدیدی توسط رژیم ایران در سال 1988 کشته شد؛ دخترش صفورا اکنون از شورای مرکزی سازمان مجاهدین است. نخست به دیالوگ او با دخترش گوش می‌دهیم و بعد هم سخنان صفورا را می‌شنویم.
صفورا سدیدی ـ از شورای مرکزی سازمان مجاهدین خلق ایران-خانم رجوی عزیز، میهمانان گرامی، خانمها و آقایان من صفورا هستم و عضو مقاومت ایران هستم. در این روز که روز بین‌المللی زن است به تمامی شما درود می‌فرستم به همه زنان جهان درود می‌فرستم به‌خصوص به زنان و دختران وطنم ایران که تحت دیکتاتوری رژیم ایران تحت ستم هستند. متأسفانه 8مارس روز بین‌المللی زن از تقویم کشورم ایران حذف شده است. لحظاتی قبل شما حرفهای پدرم را شنیدید که جان خود را در مبارزه علیه این رژیم بیرحم دیکتاتوری مذهبی از دست داد. در آن زمان من 6ساله بودم اما الآن که به گذشته نگاه می‌کنم به‌نظر می‌رسد که توصیف آینده من باشد که ارزشش را دارد. در واقع او یکبار چیزی گفت که برایم خیلی تاثیرگذار بود او گفت: صفورا ما در زندگی مانند یک جویبار کوچک هستیم که تلاش دارد به یک رود برسد و در نهایت به اقیانوس برسد.

بنابراین من هم تصمیم گرفتم این مسیر را انتخاب کنم و به مقاومت بپیوندم و قطره‌یی شدم که مشتاق رسیدن به آزادی بود.
از همان زمانی که من یک کودک بودم به قانون و رشته حقوق خیلی علاقه داشتم اما متوجه شدم که صرف تحصیل قانون و حقوق به من در تحقق عدالت برای ایران کمکی نمی‌کرد. من بر سر دوراهی قرار گرفتم که تصمیم بگیرم و متوجه شدم که اگر خواهان آزادی و تساوی برای همه هستم مجبورم مسئولیتی را بپذیرم که والدینم بیش از سه دهه آن را بردوش داشتند.
حالا من خیلی خوشحالم که در برابر شما ایستاده‌ام و می‌توانم به شما بگویم که این مشعل به نسلهای بعد از نسلهای ما منتقل شده و حالا شما می‌توانید جوانان را در این‌جا ببیند آنها این مشعل را با خود حمل کرده‌اند و این راهی است که ما یعنی همه جوانان تا روز آزادی ادامه می‌دهیم و تا این‌که بنیادگرایی در کشورم و در همه جهان ریشه‌کن شود.
حقیقت را به شما بگویم طی این مسیر آسان نبوده است و در واقع کسی هم نگفته است که راهی ساده باشد اما با عبور از همه موانع یک جمله است که به من قدرت بخشیده تا بر این موانع فائق آیم. یک عبارت معروف است که می‌گوید ”می‌توان و باید“ و این را من در واقع از مریم رجوی آموخته‌ام نه فقط در حد یک حرف بلکه در تمامی کارهایم آن را به‌کار گرفته‌ام. یک نکته که وقتی به این مقاومت پیوستم برایم تعجب‌آور بود روابط و مناسبات در این مقاومت بود.
من در واقع در دموکراسی غرب بزرگ شدم و این یک نقطه عطف برایم بوده است. اما آنچه که شاهدش بودم دموکراسی و رهایی در مداری متفاوت بود. جالبترین و جذاب‌ترین مقوله‌ای که در عمل هم آن را دیدم این بود که در مقاومت آنها هیچ چیز برای خود نمی‌خواستند در عوض همواره آماده‌اند نفر اول باشند که برای دیگران فدا کنند. آنها هیچ‌گاه (از تلاش برای رسیدن به هدفشان) دست برنمی‌دارند و خسته نمی‌شوند، تنها از طریق یک کار جمعی و اتحاد است که می‌توانند به هدف مشترکشان برسند.
من به چشم دیده‌ام که ایده‌های جدیدی رونق می‌یابند. زنانی که در مبارزه روزانه‌شان مبارزه علیه استبداد آخوندی را سالها تجربه کرده‌اند حالا راه را برای نسلهای جدید باز می‌کنند تا به این پهنه وارد شوند و به آنها اجازه می‌دهند تا در این مسیر جلودار باشند و این را به آنها درس می‌دهند و قدم به قدم دستشان را می‌گیرند تا نسل جدید در مسئولیتهای جدیدشان موفق شوند.
رژیم ایران تلاش دارد تا نقش پیشتاز زنان و دختران در مبارزه برای آزادی را از بین ببرد و این را با سرکوب و اذیت و آزار پیش می‌برد. با این‌حال ما یعنی همه جوانان و نسل جدید ایران در سراسر جهان، متحد می‌ایستیم و سوگند خورده‌ایم که پدرخوانده داعش (که در ایران حاکم است) را سرنگون سازیم و یقیناً پیروز می‌شویم. حاضر! حاضر! حاضر!


لیندا چاوز – مدیر پیشین روابط عمومی کاخ سفید
به پایان یک روز بسیار، بسیار طولانی رسیده‌ایم. باید به شما بگویم که وقتی امروز را شروع کردم عکسی از ورود خانم رجوی در ورود به این سالن و عکسی از چهره‌های شما را روی اینترنت گذاشتم تا دوستان فیس‌بوکی خودم آن را ببینند. من در طول بعدازظهر امروز و عصر نکاتی دریافت کرده‌ام. اولین چیزی که افراد می‌گویند این است که از شرکت این تعداد افراد در این نبرد علیه بینادگرایی اسلامی متعجب شده بودند. آنها برای من و شما آرزوی موفقیت کردند. باید بگویم که بعد از شنیدن برنامه هنری و سخنرانیهای متعددی که از طرف هیأتها به نمایندگی خودشان و کشورشان این‌جا بوده‌اند، ما باید این نبرد را ادامه دهیم. همان‌طور که خانم رجوی گفته است، می‌توان و خواهیم کرد. اگر صداهای ما در جهان بیرون شنیده شود، به تهدید بنیادگرایی اسلامی پایان خواهیم داد و شاهد فرارسیدن آزادی ب مردم ایران خواهیم بود».